top of page

Zalm met bulgur, courgetten en wortel

2 Personen


Ingrediënten

  • 2 Stukjes zalm

  • 1 Courgette

  • 6 Wortelen

  • 1 Ajuin

  • 75g Ongekookte bulgur

  • Olijfolie

  • Tijm

  • Peper & zout


Instructies

  1. Schil de wortel en snijd deze in schijfjes. Snijd de courgette en de ajuin in kleine blokjes.

  2. Kook de bulgur zoals vermeld op de verpakking.

  3. Stoof de wortel samen met de ajuin in een bodempje water, kruid bij met peper, zout en tijm.

  4. Doe een eetlepel olijfolie in een pan en bak hierin de zalm.

  5. Stoof de courgette en kruid deze bij met peper, zout en tijm.

  6. Meng de bulgur en courgetten door elkaar.

  7. Serveer de zalm met de wortel en de courgette-bulgur mengeling.


Smakelijk

Comments


bottom of page